About us

L’ARIN is een duurzaam, Belgisch merk gedreven door stralend haar. 

Met een bewuste visie bekijken we haarproducten en de natuur. Want vervuilende stoffen zijn in beide gevallen overbodig. Organische verzorgingsproducten die bijdragen aan een gezonde planeet: dat is de missie. 

De zoektocht van L’ARIN startte bij het vinden van een organisch alternatief voor haarproducten. Met de plantenkennis die generatie op generatie werd overgedragen binnen onze familie gingen we aan de slag. We experimenteerde met wel meer dan duizend unieke formules.

Een eerlijke vorm van luxe werd geboren. 

Een gamma aan premium, natuurlijke producten die de tijd voor de spiegel drastisch verkort. Zonder vervuilende stoffen of kortetermijnoplossingen, met meer volume, glans en kracht. 

Ook de verpakking werd eco-friendly. Geen plastic, wel natuurlijke alternatieven - zoals suikerriet - die ervoor zorgen dat de producten ook na gebruik veilig zijn voor de natuur. 

Stilzitten zit niet in onze natuur. Omdat we onze klanten enkel het beste gunnen, blijven we producten ontwikkelen en perfectioneren. Zo wordt L’ARIN steeds beter en ecologischer. 

Want iedereen verdient stralend en gezond haar, zonder dat de planeet daarvoor moet betalen. 

×
Welcome Newcomer