Valentijnscadeau aan jezelf: een ontspannende hoofdmassage met L'ARIN

Valentijnsdag staat voor de deur en wat is er mooier dan jezelf op deze speciale dag in de watten te leggen? Een van de manieren is door je haar extra goed te verzorgen met de natuurlijke producten van L’ARIN op basis van rozemarijn. Ons cadeautje aan jou is alvast een mooie kortingscode van 14%!

Rozemarijn is een krachtig kruid dat rijk is aan antioxidanten en vitamine A en C. Het helpt bij het stimuleren van de bloedcirculatie in de hoofdhuid, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. Daarnaast helpt het bij het verminderen van roos, jeuk en schilfering van de hoofdhuid.

Je kunt rozemarijn op verschillende manieren toepassen op je haar. Een van de meest eenvoudige manieren is door onze Rosemary Repair shampoo en Softening Strengthening Vitalising conditioner te combineren. Hierdoor wordt je haar zacht, glanzend en gezond.

We raden aan om jezelf een ontspannende massage te geven wanneer je de shampoo aanbrengt. Maak je haar eerst goed nat en masseer de shampoo in je hoofdhuid. Laat het vervolgens een paar minuutjes intrekken voordat je je haar afspoelt. Dit zal helpen bij het verminderen van roos en jeuk en het zal je haar versterken.

Ten slotte, de ultieme stap in je wellness routine, is ons Calming Luminance haarmasker. Breng het aan nadat je je haar hebt afgespoeld van de conditioner en laat het vervolgens een drietal minuutjes intrekken. Spoel het af met lauw water en geniet van zijdezachte lokken en de talloze complimentjes.

Wil je al snel aan jouw wellness momentje beginnen? Bestel dan voor 7 februari en gebruik zeker de code VALENTIJN om 14% korting te ontvangen bij een bestelling boven de 70 euro.

Happy celebrations!

×
Welcome Newcomer