Staat Hollywood haar zonder te veel moeite ook op jouw verlangslijstje?

Uiteraard wil je geweldig veerkrachtig, soepel en gezond haar, maar hoe pak je dat aan? Met de juiste haarverzorgingsproducten en wat discipline natuurlijk! Ieders haar is anders, maar een paar algemene guidelines kunnen we je als specialisten in haarverzorging wel meegeven.

In 4 stappen naar gezond haar

Gezond haar dat er fantastisch uitziet is ook voor jou haalbaar. Een haarmasker of een natuurlijke verzorgende shampoo doen wonderen. Maar ook met een kwalitatieve shampoo en trendy styling zonder al te veel gebruik te maken van een stijltang, kom je al een heel eind. Routine in je haarverzorging werkt, zeker in combo met kwalitatieve producten. Makkelijk, toch?

Aftrappen met een haarmasker

Starten doe je met geregeld een haarmasker aan te brengen. Zo’n masker verzacht, versterkt en doet je lokken glanzen. De werkzame stoffen dringen door tot in de haarwortel en maken daar het verschil. Twee keer in de week een masker aanbrengen volstaat in principe om je haar in topconditie te krijgen. Een deugdelijk haarmasker irriteert niet en kun je rustig een 5-tal minuten laten intrekken. Even uitspoelen met lauw water en je haar is er weer helemaal klaar voor.

Een natuurlijke verzorgende shampoo

Je haar elke dag wassen? Dat hangt er een beetje vanaf! Met een goede, natuurlijke shampoo zoals die van L’ARIN kan dat perfect. Gebruik je een andere, vaak agressieve shampoo, dan kan je haar een doffe uitstraling en gaat het uitdrogen. Te voorkomen dus. Een kwalitatieve shampoo voedt de huid en geeft je haar kracht. Niet alleen krijgt je haar zo meer glans, het splitst ook minder en je voelt onmiddellijk de bijkomende elasticiteit.

Een conditioner maakt de routine af

De finishing touch? Daar zorgt conditioner voor. Met een conditioner geef je je haar een boost en in tegenstelling tot shampoo, kun je met een natuurlijke conditioner wel elke dag aan de slag. De voedingsstoffen zorgen ervoor dat je haren minder snel afbreken en dat de kleur van je haar intenser wordt. Reken maar dat niet enkel jij dat opmerkt en dat heel wat complimentjes over je haar zullen volgen.

Meer is niet nodig

Wie heeft er ooit gezegd dat gezond haar met uitstraling een onmogelijke opgave is? Ook jij kan deze routine makkelijk volhouden. Bij L’ARIN hebben we alvast alle natuurlijke haarproducten in huis om een handje te helpen. Stuk voor stuk ecologisch, organisch en efficiënt. Neem zeker eens een kijkje op de site of meld je aan voor een online consultatie. We vertellen graag meer over hoe jij je haarroutine in de praktijk kunt brengen en stimuleren met de producten van L’ARIN.

×
Welcome Newcomer