Valentijnscadeau tip: ontspannende Hair Detox Box van L'ARIN

Op Valentijn vieren we de liefde. En wat is er mooier dan je partner of jezelf een welverdiend wellness momentje cadeau te geven? Bij L’ARIN zijn wij enorm gesteld op ontspanning en hebben daarom een origineel idee voor je: de Hair Detox Box.

Zowel voor vrouwen als voor mannen is het belangrijk om steeds te kunnen pronken met gezonde lokken. Daarom hebben wij onze Hair Detox Box gemaakt van onze producten die speciaal samengesteld zijn om haar en hoofdhuid grondig te verzorgen. Zo gebruiken wij enkel natuurlijke extracten zoals rozemarijn die het haar versterken, helpen bij het bestrijden van roos en zorgen voor een gezonde hoofdhuid. Bovendien is rozemarijn een ware volume-booster en geeft het een mooie glans aan het haar.

Waarom de Hair Detox Box? Daarin zitten onze fijnste producten om het haar een reset te geven zonder al te veel moeite. De producten zijn zo samengesteld dat ze elkaar complementeren waardoor je nog sneller resultaat boekt. Deze box gaat bovendien zo’n drie maanden mee, dus reken maar op behoorlijk wat verwenmomentjes voor jouw of jouw partner’s haar.

Door te kiezen voor L’ARIN, kies je voor een kwalitatief cadeau dat gemaakt is van natuurlijke ingrediënten uit eigen bodem. Op die manier geef je onze planeet ook een mooi geschenkje. En als kers op de Valentijnstaart geven wij 14% korting!

Geef je geliefde of jezelf een welverdiend verzorgingsritueel met onze Hair Detox Box. Maar wees snel, onze voorraad is beperkt dus bestel nu en maak deze Valentijn onvergetelijk! Klik hier om te bestellen in onze shop en vergeet niet de promocode VALENTIJN aan je mandje toe te voegen.

In de Hair Detox Box vind je terug: Rosemary Repair shampoo, Deep Feed Volume shampoo, Softening Strengthening Vitalising conditioner, Calming Luminance haarmasker en Treat Me Well serum.
×
Welcome Newcomer