Vaderdag? L’ARIN! Omdat ook mannen geven om hun haar

De gemiddelde vrouw is misschien net een tikkeltje meer met haar haar bezig dan een man, alhoewel. Maar al te vaak blijken haarproducten verdacht snel op te raken en dan blijkt meneer, de stiekeme grootgebruiker. Ben je nog op zoek naar een leuk geschenkje voor Vaderdag, dan hebben we bij L’ARIN wel wat leuks in petto. Bovendien hebben we ook groot formaat ‘pompjes’ van 500ml, perfect op maat van de man die graag een flinke dosis gebruikt. Het is eens wat anders dan zakdoeken of een sjaal!

Twee geweldige Vaderdagcadeaus

Met de Softening. Strengthening. Vitalising. Conditioner, geef je niet enkel een leuk geschenk. De combinatie van salie, rozemarijn en palmarosa geeft het haar ook meteen een boost. Bye bye doffe haren. Je pa kan er elke dag van de week mee aan de slag, dus een bijsluiter lezen is zelfs niet nodig. De kleur wordt intenser en het haar breekt minder snel: reken maar dat je vader straalt, net als zijn haar.

De perfecte aanvulling? Het The Essential Treat Me Hair serum. Een garantie op glanzend haar, makkelijk doorkambaar en in model te brengen. Dit serum voedt en hydrateert en blijft niet aan de handen plakken. Zo heeft je vader alvast geen argument om het niet aan te brengen, want het serum wordt meteen opgenomen door het haar en de huid.

Het verschil tussen mannen- en vrouwenhaar?

Of er écht een verschil is tussen mannen- en vrouwenhaar? Tgoh, de verschillen zijn meestal een fabeltje en met de juiste, natuurlijke producten kan zowel mannen- als vrouwenhaar aangepakt worden. Qua haar mag er dan geen verschil zijn, vrouwen gaan vaak wel met de stijltang of een kleurtje aan de slag, waardoor een andere aanpak toch nodig kan zijn. Mannen hebben dan weer net iets vaker last van roos, te vet haar en haarverlies. Bovendien kan mannenhaar niet zo lang worden als vrouwenhaar en het haar van vrouwen is meestal net iets fijner, maar veel grotere verschillen zijn er niet. Uit onderzoek blijkt dat vrouwenhaar sterker is dan dat van mannen en over meer ‘trekkracht’ beschikt. Tot slot geven we ook nog even mee dat mannen gemiddeld méér haar hebben dan vrouwen. De producten van L’ARIN voldoen alvast aan de noden van mannenhaar en geven ze de perfecte verzorging.

Op het vlak van hoofdhuid is er trouwens wel een verschil, wat met hormonen te maken heeft. De huid van mannen is omwille van de aanwezigheid van testosteron zo’n 20% dikker. Bovendien zorgt dit hormoon er ook voor dat er meer talg geproduceerd wordt, waardoor de mannenhuid een stuk vetter is en een man sneller puistjes en mee-eters krijgt. De samenstelling van L’ARIN is genderneutraal en voldoet dus perfect voor de mannenhuis. Neveneffecten krijgen geen kans!

Tik nog snel je Vaderdagcadeau op de kop

Nog geen cadeau? Neem nog snel een kijkje in de webshop. De natuurlijke haarproducten van L’ARIN worden snel geleverd. Wil je meer advies over onze producten en even dubbelchecken of ze wel in aanmerking komen voor de haardos van je vader, geef ons dan gerust een seintje.

×
Welcome Newcomer