Ook last van kapperseczeem?

Actief als kapper of ken je een kapper die last heeft van kapperseczeem? Lastig, want deze kwaal kan behoorlijk irriteren en wie loopt er nu graag met vuurrode handen rond? Wil je kapperseczeem voorkomen of wil je je favoriete kapper een plezier doen? Kies voor de natuurlijke producten van L’ARIN of laat je kapper ze eens proberen. Eczeem krijgt geen kans. Wedden dat je haar nu helemaal in de watten wordt gelegd?

Vandaag de dag zijn er al wel wat natuurlijke kappers of kappers die met natuurlijke producten werken, maar het is een minderheid. Heel wat kappers gebruiken nog steeds chemische producten die kunnen leiden tot kapperseczeem.

Wat is dat eigenlijk kapperseczeem?

Wel deze term valt niet onder één noemer te vangen. Het zijn verschillende huidafwijkingen. Het komt in elk geval veel voor. Zo’n 40% van de professionele kappers heeft er last van. In extreme mate moet je er zelfs mee thuisblijven. Erger nog: heel wat talentvolle kappers haken af omwille van kapperseczeem.

Hoe je het herkent? Het kan zich beperken tot kleine rode bultjes aan de toppen van de vingers, maar ook het hele lichaam kan aangetast worden. Roodheid, zwellingen, schilfering, wondjes, … het kan allemaal. Zelfs ademhalingsproblemen kunnen het gevolg zijn. Wat chemische producten niet allemaal met je kunnen doen … Ook latex is trouwens vaak een boosdoener.

Voorkomen is beter dan genezen

Ben je kapper of wil je je kapper een dienst bewijzen? Probeer de natuurlijke shampoo van L’Arin eens of neem een bus mee naar je kapper. De natuurlijke ingrediënten zijn onschadelijk, waardoor kapperseczeem veel minder voorkomt. Bovendien zweren meer en meer mensen bij natuurlijke producten en surf je mee op een heuse trend. Van een win-win gesproken.

Zelf aan de slag met natuurlijke haarproducten?

Wil je als kapper met L’Arin aan de slag of ken je een kapper die baat zou hebben bij onze producten? Laat het ons weten via een mailtje, Facebook of Instagram. Wij gaan graag het gesprek aan en laten onze producten met plezier testen.

Onze ambassadeurs en partners

We zetten hieronder onze L’ARIN ambassadeurs in de spotlights. Omdat zij net zoals wij ook geloven in premium beleving met een minimum aan impact voor onze planeet.

Ondertussen vind je onze magic L’ARIN goodies bij eco warriors van Eco essentials. Je kan er terecht voor heerlijke plasticvrije producten.

Is je haarroutine toe aan wat positieve verandering? Neem dan ook zeker een kijkje bij onze betrouwbare partner SQON. Het is een Belgische webshop voor duurzame badkamerrituelen.

Ben je alvast benieuwd hoe onze producten ruiken? Wil je de flesjes eerst zien voor je aangaat tot een aankoop? Wandel dan gerust binnen bij Curated by Edo in Antwerpen.
Ze vertellen graag het verhaal van elk duurzaam merk dat ze in huis hebben. En zullen je graag bij elk potje van L’ARIN uitgebreide uitleg geven.

Geraak je er niet meer aan uit welke ingrediënten in je schoonheidsproducten zitten? Neem dan een kijkje op de website van La Femme Renée. Zij weten daar allés over! Binnenkort zijn de haar producten van L’ARIN ook daar verkrijgbaar.

Er staan nog enkele fijne partnerschappen op de agenda, waar wij best trots op zijn. Maar die houden graag nog even geheim. Hou dus onze socials in de gaten om de aankondiging niet te missen!
×
Welcome Newcomer