Moederdag? Zet je mama in de bloemetjes

Het was je ongetwijfeld al duidelijk: bij L’ARIN hebben we een boontje voor vrouwen. Logisch dus dat we Moederdag niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan. Naast heel wat leuke, bruikbare en natuurlijke cadeautjes in onze webshop, pakken we ook uit met een fijne giveaway-actie. Heb je altijd al gedroomd van gezond en glanzend haar? Lees dan snel verder, want je kant zowel voor jezelf als voor je mama een aantal leuke prijzen winnen.

Geef je mama stralend haar cadeau!

Zoek je nog inspiratie voor een duurzaam, ecologisch maar toch een luxueus cadeau? Zondag 9 mei is het weer Moederdag, vergeet deze belangrijke datum niet. Je mama verwennen met iets leuks of waarom niet jezelf? Trouwens het is twee keer feest, want in Antwerpen vieren we pas op 15 augustus. Van de Boost Me Handcream tot de Deep Feed Volume Shampoo en meer, wij hebben heel wat natuurlijke producten om moeders te doen stralen. Mag het nog een tikkeltje meer zijn? Ga voor de Hair Detox Box en vier je moeder op de gepaste wijze!

Neem deel aan de Moederdagactie van L’ARIN

Bij L’ARIN grijpen we dit moment aan om met een leuke winactie uit te pakken. En deze keer kan je niet enkel een detox voor je haar winnen. We gaan op zoek naar 3 winnaars die kans maken op één van deze toffe prijzen:

🌸 Een flowershoot t.w.v. €500. Deze vindt plaats op 1 mei in de voormiddag in Antwerpen. Een professionele fotograaf schiet leuke beelden, die je meekrijgt en die op onze socials komen te staan. Dit kan samen met je mama, maar je kunt ook zelf op de foto of een andere mama nomineren. It’s up to you!
🌸 Een L’ARIN Detox Box t.w.v €170. In deze box vind je onze 5 toppers. Een herstellende shampoo, een volume shampoo, conditioner, serum en haarmasker. Alles wat er nodig is om je haar te bevrijden van gifstoffen en de natuurlijke balans te herstellen.
🌸 Een boeket bloemen t.w.v. €50. Gepersonaliseerd en aan de deur van je mama geleverd. Van een verrassing gesproken!

Fantastische geschenkjes, toch? Bovendien is meedoen kinderspel en maak je in luttele kans. Het enige wat je moet doen om een potentiële winnaar te zijn is:

- Volg @larin_cosmetics en @chloevandenbussche op Instagram.
- Tag onder de Moederdagpost van Chloé die je hier vindt, een vriend. Elke tag levert je een kans op.
- Geef in de comment even mee welke prijs je het liefste zou winnen.


Deel je vervolgens de foto ook nog in je Insta stories en tag je ons, dan lig je helemaal in de bovenste schuif. De winnaar maken we bekend op 29 april, onderaan de post van Chloé. Veel succes!

×
Welcome Newcomer