Love is in the (h)air!

Valentijn & L’ARIN? De perfecte match!

Kijk elkaar eens diep in de ogen, geef een welgemeende knuffel, een innige zoen én een liefdevol cadeautje van L’ ARIN natuurlijk. Ongetwijfeld hebben we het perfecte geschenk in huis voor de liefde van je leven. Wij geven je alvast 3 cadeautips mee om je geliefde van zijn/haar sokken te blazen, want ja: onze natuurlijke haarproducten zijn er voor iedereen.

3 geweldige valentijnscadeaus waar je mee scoort

Hair Detox Box

De liefde spat er af en dat laat jij overduidelijk blijken met deze leuke Hair Detox Box. Alle natuurlijke producten om de gifstoffen uit het haar te verdrijven in een fraai vormgegeven box. Reken maar dat dit valentijnscadeautje in de smaak valt. Geef je geliefde een haarboost en ervaar pure passie. Deze box gaat zo’n drie maanden mee, dus reken maar dat je hier nog een heel tijdje op kunt teren. Zorg voor een ultiem wellness momentje en dat nog een stuk voordeliger dan dat je alles los zou kopen ook. Geen geliefde? Met jezelf op tijd en stond verwennen is helemaal niets mis.


The Essential Treat Me Hair serum

Nee, een liefdesserum is het niet, maar dit kleine flesje brengt het haar wél perfect in balans en in model. Dof, droog haar krijgt een boost en kammen wordt kinderspel. Dit voedend serum brengt je haar in topvorm en bevat een krachtige samenwerking van amandelen, ricinus, druiven, lemongrass, palmarosa en rozemarijn. Heerlijk geurtje en perfect passend bij valentijn. Dit all-in-one serum zal zich snel ontpoppen tot een onmisbaar item, dat geven we je op een (boter)briefje.


Vibrant Sugar Glow Body Scrub

Zeg maar dag met je handje tegen dode huidcellen. Deze scrub laat de huid stralen, net als de glimlach die je ermee op het gelaat tovert. De actieve bestanddelen dringen diep in de huid door en pakken de huidcellen van binnenuit aan. Schenk je valentijn een geweldig spa-momentje waar en wanneer hij/zij wil. En geen stress, ook de gevoelige huid kan aangepakt worden met deze scrub.

Meer ideetjes nodig?

Je ding tussen bovenstaande suggesties niet gevonden. Bij L’ ARIN hebben we nog heel wat andere producten voor je in petto. Grasduin zeker eens door onze shop, wie weet kom je wel het perfecte geschenk tegen. Wij leveren snel, dus ook last minute beslissers kunnen nog op tijd een cadeautje op de kop tikken.

×
Welcome Newcomer