Hollywood haar in no time!

Mooie gladde haren? Dan denk je waarschijnlijk onmiddellijk aan de stijlstang. Een optie, maar vaak niet zo goed voor je haar. Overmatig gebruik kun je dan ook maar beter vermijden. Het goede nieuws? Er is een alternatief om in geen tijd een feestelijk kapsel of die ultieme Hollywood look te scoren.

Haar doet soms raar

Soms mag het net dat tikkeltje meer zijn, niet? Een feestelijk kapsel met wat extra glam en magie. Met af en toe eens in de kijker te lopen is niets mis, toch? Maar daar sta je dan in de badkamer, terwijl je je haar niet in de plooi krijgt en de klok tikt. Die keuze om last minute voor een glamoureus kapsel te gaan, was misschien toch niet zo verstandig ... Een borstel met wat warme lucht bracht geen oplossing en die weelderige lokken bleven uit. Erger nog, je haar zat volledig vast. Een schaar bleek de enige oplossing om die knopen los te knippen. De hele avond stond het schaamrood je op de wangen en moest je bij elke foto wegduiken. Jouw geweldige lokken draaiden uit een drama. Herkenbaar?

Waarom niet aan de slag met de stijltang?

Had die trouwe stijlstang niet de oplossing kunnen aanreiken en heel wat onheil voorkomen? Tgoh, wij raden je alvast aan af te kicken van de stijltang. Op termijn is overmatige hitte sowieso schadelijk voor je haar. Wil dat zeggen dat je nooit een stijltang ter hand mag nemen? Ach, beschouw het als een ‘cheat meal’. Eens een keertje kan geen kwaad, maar prop je er niet vol mee.

hoe vaak gebruik je stijltang
Overdrijf niet met het gebruik van de stijltang

Pak het probleem aan bij de bron

Last van weerbarstig en/of kroezelig haar dat niet glad te krijgen valt? Het feit dat je haar statisch geladen is betekent maar één ding: jouw haar heeft voeding en hydratatie nodig. En uiteraard is het dan verleidelijk om naar de stijltang te grijpen, maar oplossen doe je je probleem niet. Daarom raden we je bij L’ARIN aan om terug te keren naar de bron: gezond haar. Pak de oorzaak aan, zorg voor goed doorvoed en gezond haar en als er dan een keertje een stijltang aan te pas moet komen: feel free!

Het essential treat-me serum!

Met het essential treat-me serum van L’ARIN leg je alvast een gezonde basis. Nee, de overmatige hitte van de stijltang voorkomen doet het serum niet, maar het zorgt wel voor meer voeding en een sneller herstel. Er zijn wel producten die claimen die blootstelling aan hitte te voorkomen, maar dat is vaak niet meer dan een laagje siliconen over het haar. Iets waar wij alvast geen goed gevoel bij hebben. Waarom? Wel, dat topic hebben in een vorige blogpost al eens aangeraakt.

Meer weten?

Meer weten over het stijlen van je haar in combinatie met onze producten? Geef ons een seintje en we bekijk het graag samen met jou. Zo voorkomen we beschadiging en houden we je haar in optimale conditie.

×
Welcome Newcomer