Een persoonlijk verhaal van onze eerste klant!

Hallo,

Ik ben Lynn en ik heb mijn haar al sinds 17 november 2017 niet meer gebrushed.Ik was mijn haar al jaren met goeie shampoo uit kapperszaken en neem af en toe vitaminen aangezien ik zeer fijn haar heb en het ook niet snel groeit. Toch heb ik niet echt problemen. Als vrouw is het normaal dat je wil wat je niet hebt, toch?

Ik heb vrij stijl haar dat snel plat valt, maar ik door enkele weerborstels zit er hier en daar een golf in. Die brush ik er telkens uit waardoor mijn puntjes droog zijn en snel kapot gaan. Om volume te krijgen (en omdat ik een friemelaar ben) zit ik constant met mijn handen in mijn haar waardoor het vrij snel vet wordt bovenaan. Dus idealiter wil ik graag dikker haar, dat onmiddellijk goed valt met volume, niet zo snel vet wordt en gezond staat tot aan de puntjes . Dit is ook precies wat
ik gezegd heb tegen Rinata als ze vroeg wat ik wilde.

Begrijp mij niet verkeerd, Rinata is mijn vriendin maar los daarvan geloof ik in wat ze doet. Toch wist ik niet of ze mij hierbij zou kunnen helpen, aangezien ik niet echt een probleem had, maar meer een luxeprobleem. Wel had ik er vertrouwen in dat het verzorgend zou zijn en iets meer zou glanzen.Ik weet al van de professionele shampoos dat die minder schuimen dan de commerciële, en dat is bij deze natuurlijke shampoos nog minder. Dus laat je daar niet door afschrikken.

Verder is het best om je haar niet te drogen en te laten wennen aan de shampoo. Iets wat ik niet gewoon was dus ik probeerde het op een dag dat ik niet buiten ging komen. Ik was eigenlijk vanaf het eerst moment aangenaam verrast: de shampoo ruikt heerlijk, mijn haar is niet stug en het viel vrij mooi zonder brushen.

Ik was mijn haar nog altijd om de twee dagen, soms elke dag. Maar de shampoo is minder schadelijk. Ik wissel af tussen een Detox Repair shampoo en een Deep Feed Volume shampoo, al dan niet met een conditioner  en ik merk echt het verschil. Verrassend genoeg verbruik ik ook niet veel shampoo. Kortom, ik ben zeer tevreden en wordt naast vriendin ook klant.

Liefs,

Lynne Heeze

×
Welcome Newcomer