A big thanks for your help - L'arin

A big thanks for your help

L’ARIN is het resultaat van een diepe band met een zo organisch mogelijke levensstijl, maar vooral van een onvoorwaardelijke band tussen moeder en dochter. L’ARIN is de combinatie van liefde voor elkaar, voor de natuur en de perfecte haarverzorging te vinden. Jarenlang hebben wij zelf geworsteld met verschillende problemen zoals: haarverlies, dofheid, broosheid, extreem droge punten, haar dat snel vet wordt en andere beschadigingen. Omdat geen enkel “wondermiddel” hielp, hadden wij besloten om onze eigen oplossing te creëren.

A big thanks for your help

L’ARIN is het resultaat van een diepe band met een zo organisch mogelijke levensstijl, maar vooral van een onvoorwaardelijke band tussen moeder en dochter. L’ARIN is de combinatie van liefde voor elkaar, voor de natuur en de perfecte haarverzorging te vinden. Jarenlang hebben wij zelf geworsteld met verschillende problemen zoals: haarverlies, dofheid, broosheid, extreem droge punten, haar dat snel vet wordt en andere beschadigingen. Omdat geen enkel “wondermiddel” hielp, hadden wij besloten om onze eigen oplossing te creëren.

Waarden

Kennis

Dankzij vakkundige plantenkennis die van generatie tot generatie werd doorgegeven, konden wij experimenteren met verschillende samenstellingen. Zo hebben wij zelf een haarverzorging ontwikkeld die echt bij ons paste en de balans van de hoofdhuid en het haar herstelde. Het duurde niet lang tot onze dichte omgeving vragen stelde over de plotse luchtigheid en vitaliteit die onze haren uitstraalden.

Waarden

Passie

Zonder na te denken, hebben wij ze laten meegenieten van onze huisgemaakte middeltjes en ontvingen geheel onverwachts positieve feedback. Daarom hebben wij onze passie voor prachtige, gezonde lokken omgetoverd tot ons levenswerk. Het deed ons zo’n groot plezier om onze familieleden en vrienden te zien opfleuren! Dat gaf ons de kracht en moed om die positive vibes ook over te brengen naar jou.

Waarden

Dankbaarheid

Bedankt voor het vertrouwen en steun in ons project. Wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen in ons start-up! Volg ons op de voet op social media. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden wij die met veel plezier, stuur ons gerust een berichtje of een E-mail! Pioniers en ambassadeurs van L’ARIN maken onze droom mogelijk. Zonder jullie was dit product nooit tot leven gekomen!